Lisbon Restaurante Head Cook
Job Description:
Leads the
-
- house operations, ensuring food quality, inventory control, team coordination, and cleanliness.
Expectations: Manage the kitchen schedule and shift transitions
Maintain food cost controls and portion standards
Train and support the kitchen team
Lead daily
-
- place organization
Conduct food cost and waste tracking analysis
Ensure health and safety protocols are followed
KPIs for Bonus: Food cost and waste tracking
Staff coordination and punctuality
Hygiene scores
Consistency and quality control
Tipo de oferta: Integral/Full-time
Pagamento: 1 300, 00€ - 1 600, 00€ por mês
Benefícios:
Descontos comerciais
Seguro saúde
Horário de trabalho:
Turno de 8 horas
Remuneração suplementar:
Bónus de performance
Experiência:
kitchen management: 3 anos (Preferencial)Idioma:
Inglês (Preferencial)Português (Preferencial)Data de início prevista: 10/05/2025
- Informações detalhadas sobre a oferta de emprego
Empresa: Maída Localização: Lisboa
Lisboa, Lisboa, PortugalPublicado: 8. 5. 2025
Vaga de emprego atual
6 pessoas já viram esta oferta de emprego.